Mail naar Autolok

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Autolok Contact opnemen met Autolok Bel naar Autolok
Bourguignon lease & verhuur Verhuurvoorwaarden
Autolok

Vragen? Bel ons! 058-2671000

>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Verhuurvoorwaarden


Bourguignon lease & verhuur hanteert de volgende voorwaarden aangevuld met de Bovag verhuur voorwaarden.

Verzekering.
Alle auto's zijn All Risk verzekerd en indien gewenst kan de auto worden voorzien van een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering. Het eigen risico bedraagt € 600,- per gebeurtenis. Voor € 10,00 per dag kan het eigen risico worden teruggebracht tot € 250,-. Voor personen beneden de leeftijd van 24 jaar geldt altijd een eigen risico van € 600,-. Voor vrachtauto's geldt een eigen risico van € 1000,-, . In geval van bovenhoofdse schade aan een bestel- of kampeerauto geldt een verhoogd eigen risico tot maximaal € 1500,00 voor auto's met een gewicht < 3.500 kg. Onder bovenhoofdse schade wordt verstaan alle schade aan de bovenzijde van de auto tot 75 cm onder de dakrand.

Met een Euromobil-auto mag u niet buiten EU-landen rijden, maar wel in Zwitserland en Noorwegen.

Is er sprake van diefstal, inbraak of schade en weet u niet wie de tegenpartij is, dan dient u direct aangifte te doen bij de politie. Stuur daarna het politierapport én een ingevuld schadeformulier per ommegaande naar de verhuurder.

Heeft de bestuurder tijdens een schadegebeurtenis alcohol, een bedwelmende of opwekkende stof gebruikt en kan hij of zij niet in staat worden geacht de auto naar behoren te besturen, dan is de bestuurder aansprakelijkheid voor het totale schadebedrag.

De Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage bij uw Euromobil-partner.

Borgstelling
Als u de huurauto ophaalt, betaalt u de vooraf ingeschatte huursom met een minimum van € 250,-. U betaalt de borgsom met een creditcard of pinpas tenzij anders wordt overeengekomen.

Geen borgstelling

Bourguignon lease & verhuur biedt de mogelijkheid om tegen betaling van € 10,00 voor 1 dag, € 15,00 voor een weekend en € 25,00 voor een week geen borg te betalen, u betaald in die gevallen alleen de te verwachte huursom plus bovenstaande toeslag en de meerprijs voor 200 extra km.

De bestuurder van een huurauto dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs

Legitimatie
Door de aangescherpte eisen van verzekeringmaatschappijen heeft u zowel een rijbewijs als een paspoort (ID-card)nodig als u de auto ophaalt.
Bij afwijking van het woonadres op het legitimatie bewijs, kan om een bankafschrift, loonstrookje of vergelijkbaars worden gevraagd, deze mag maximaal 1 maand oud zijn.

Betaling
U betaalt de huurnota meteen als u de auto inlevert tenzij anders is overeengekomen.

Bovag voorwaarden
Bourguignon lease & verhuur is lid van de afdeling Autoverhuur van de Bovag. We verhuren onze auto's daarom onder de Bovag-voorwaarden.

 


Download(s)Direct reserveren