Mail naar Autolok

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Autolok Contact opnemen met Autolok Bel naar Autolok
Vragen
Autolok

Vragen? Bel ons! 058-2671000

>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

FAQ


FAQ

• Moet ik mij identificeren als ik een auto kom huren?
Wij vragen twee legitimatiebewijzen. Een rijbewijs is daar vanzelfsprekend één van. De tweede mag een paspoort zijn of een Europese identiteitskaart. Let u er wel op dat uw legitimatiebewijs geldig is. Vooral bij rijbewijzen bestaat daarover weleens onduidelijkheid. Kijk naar de datum achter 'Vernieuwen voor'. Bij het ontbreken van adres gegevens kan om een recent bankafschrift worden gevraagd.

• Hoe is de huurauto verzekerd?
Voor elke huurauto is een volledige WA/Casco-verzekering afgesloten, met een standaard eigen risico van € 600,- voor personenauto’s en € 1.000,- voor vrachtauto’s. Bij personenauto’s heeft u de mogelijkheid om het eigen risico te verlagen naar € 250,- tegen een bedrag van € 10,00 per dag (uitsluitend mogelijk voor personen > 24 jaar).
Bij bedrijfwagens geldt een eigen risico van € 1500,00 bij bovenschade, dit eigen risico is niet afkoopbaar.

• Wat moet ik doen in geval van schade?
Komt u om wat voor reden dan ook in de problemen, dan kunt u tijdens kantoortijden ons telefoonnummer 058-2671000 bellen. Buiten kantoortijden kunt u onze 24-uur alarmcentrale bellen 026-3553399. Vergeet bij een ongeval niet het schadeformulier in te vullen. Een exemplaar ligt in het dashboardkastje.

• Mag ik met mijn huurauto naar het buitenland?
Ja, u kunt zonder problemen naar alle 15 landen van de voormalige EU, inclusief Noorwegen en Zwitserland, reizen. Een aantal modellen mag echter niet naar de landen van het voormalige Oostblok. U doet er verstandig aan dit van tevoren met één van onze medewerkers te bespreken.

• Mogen ook anderen dan ikzelf in de huurauto rijden?
Iedereen met een geldig rijbewijs mag een huurauto van Autolok besturen. Daaraan zijn bovendien geen extra kosten verbonden. Wel vragen we u de gegevens van de andere chauffeurs vooraf aan ons door te geven. Houdt u er echter rekening mee dat de auto onder uw verantwoordelijkheid gehuurd is. Voor overtredingen e.d. blijft u aansprakelijk.Direct reserveren